Blip ulkomedia

DIGITAALINEN ULKOMAINONTA

NÄKYVYYS SUOMEN SUURIMPIEN KAUPUNKIEN DIGIPINNOILLA

Autamme sinua toteuttaamaan vaikuttavan ulkomainoskampanjan Suomen suurimmissa kaupungeissa. Kampanja on mahdollista toteuttaa yksittäisessä kaupungissa tai laajempana kokonaisuutena useammassa kaupungissa:

  1. Tutustu näyttöihin valitsemalla haluamasi kaupunki, jonka jälkeen voit tutustua kaupungista löytyviin näyttöpintoihin.
  2. Näyttöpintojen alapuolelta löydät karttapohjan, johon näyttöpinnat on sijoitettu. Zoomaus-toiminnolla näet näyttöjen tarkat sijainnit.
  3. Sijaintiesittelyn, eli kartan jälkeen pääset tutustumaan valmiiksi laadittuihin kampanjapaketteihin.
  4. Valitse sopiva paketti tai voimme myös räätälöidä sinulle sopivan kampanjakokonaisuuden. Yhteydessä voit olla joko lomakkeen avulla, sähköpostilla tai soittamalla.

TUTUSTU NÄYTTÖIHIN VALITSEMALLA KAUPUNKI JA SIJAINTI

NÄYTTÖPINTOJEN SIJAINNIT KARTALLA

TUTUSTU NÄKYVYYSPAKETTEIHIN JA HINNOITTELUUN

  • City-näkyvyyspaketin avulla otat haltuun yksittäisen kaupungin tai rakennat useamman kaupungin kokonaisuuden.
  • Highway-näkyvyyspaketilla tavoitat erittäin tehokkaasti autoilijat ympäri Suomen.
  • Urban-näkyvyyspaketilla tavoitat Suomen suurimmmat kaupungit.

Ole yhteydessä, niin voimme rakentaa sinulle juuri sellaisen kampanjapaketin kuin tarvitset. Halutessasi suunnittelemme ja toteutamme myös kampanja-aineiston.

Voit myös rakentaa kampanjapakettisi täysin itse sähköisen Ulkomedia.fi -palvelumme avulla. Näet näyttöpintojen saatavuuden ja hinnan samantien valitsemallesi kampanjakestolle ja haluamallesi mainosspotin kestolle. Voit tallentaa suunnitelmasi tai ostaa kampanjasi samantien, jolloin saat tilausvahvistuksen sekä aineistotallenuslinkin ohjeineen.

KAMPANJAN SISÄLTÖRATKAISUT PALVELUNA

Näyttöpintojen ja sijaintien lisäksi merkittävä osa tehokasta ulkomainontaa on sisältö. Autamme mielellään toteuttamaan juuri ulkomainospinnoille suunniteltua ja räätälöityä mainossisältöä. Suunnittelemme ja toteutamme kampanjan aineiston toiveittesi mukaisesti hyödyntäen yli 5 vuoden kokemusta ulkomainoskampanjoiden toteutusten parissa. Hinta (alv. 0%): alkaen 125€/kampanjakokonaisuus.

Erityisosaamista ovat myös monipuolisemmat ja älykkäämmät ulkomainonnan sisältöratkaisut, kuten Instagram-sisältöjen yhdistäminen automatisoidusti ulkomainoskampanjaan, säädatan yhdistäminen kampanjaan niin että tietyissä sääolosuhteissa näkyy aina tietty aineisto tai Countdown-laskurit tapahtuman/julkaisun alkuun tai alennuskampanjan päättymiseen. Ole rohkeasti yhteydessä, niin katsotaan yhdessä läpi juuri sinulla paras mahdollinen sisältöratkaisu.

OTA YHTEYTTÄ

Elmeri Koski

Yrittäjä, Co-Founder / CEO

Mainosmyynti – Digitaalinen ulkomedia

+358 40 733 1039

elmeri.koski@blip.fi