TUTUSTU TARKEMMIN

0$

Kiitoksia, olemme vastaanottaneet varauksesi, käsittelemme sen 24h kuluessa ja vahvistus tulee sähköpostiisi!

YHDESSÄ TÄSTÄ SELVITÄÄN

Esittelykuva

Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä. Koronavirusepidemia on vaikuttanut syvästi moniin suomalaisiin perheisiin ja yrityksiin. Blip on meidän yrittäjien esikoinen, eikä 5-vuotisella yrittäjäuralla ole eteen tullut vielä yhtä haastavaa tilannetta. Olemme huomanneet, että myös monet kumppaneistamme erityisesti tapahtumien, kulttuurin, urheilun, palveluiden ja erikoiskaupan saralla ovat kärsineet tilanteesta merkittävästi ja siksi haluamme olla mukana etsimässä ratkaisuja, joilla pystytään auttamaan niin avun tarpeessa olevia yrityksiä kuin perheitäkin.


Niille yrityksille, joilla on tärkeä viesti kerrottavana, ulkomedia on edelleen näkyvä tapa viestiä, erityisesti keskeisten liikkumisväylien yhteydessä. Näille yrityksille tarjoamme omaa ulkomediaverkostoamme käyttöön huomattavasti alennettuun hintaan, minkä lisäksi lahjoitamme osan kampanjahinnasta hankalassa asemassa oleville perheille kotimaisten yritysten lahjakorttien/tuotteiden muodossa tai vaihtoehtoisesti antamalla veloituksetta reilun näkyvyyspaketin asiakkaan valitsemalle toiselle yritykselle.


Kevät on täällä ja uskomme, että valoa pilkottaa tunnelin päässä myös epidemian taipumisen osalta. Tehdään nyt niitä toimenpiteittä, jotka auttavat tilanteesta eniten kärsineitä nyt ja edesauttavat meidän yritysten nopeata toipumista, kun siihen on mahdollisuus. Tästä selvitään, yhdessä.


Tuukka & Elmeri, Yrittäjät, Blip Oy

Pakollisien kenttien tietoja puuttuu

Jatka seuraavaan vaiheeseen

Yhteenveto

Pakollisien kenttien tietoja puuttuu

Jatka seuraavaan vaiheeseen

YHDESSÄ TÄSTÄ SELVITÄÄN -KAMPANJA

Poikkeuksellisesta tilanteesta johtuen myönnämme -25% alennuksen kampanjahintaan. Lisäksi Blip Oy ostaa 15% kampanjan alkuperäisestä hinnasta kotimaisen toimijan lahjakortteja/tuotteita ja lahjoittaa ne Hope ry:n kautta vähävaraisille lapsiperheille. 


Kampanjan hankkiminen on helppoa alla olevalla lomakkeella, josta löydät myös verkostomme esittelyn.Tutustu tarkemmin kaupunkikohtaisiin paketteihin, näyttöjen kuviin ja tarkastele näyttöjen sijainteja kartalla. Rakenna sinulle sopiva ulkomainoskampanjan valitsemalla kaupunkipaketit sekä kampanjan kesto. Täytät yhteystietosi ja lopuksi voit halutessasi nimetä toiveesi auttamisen kohteesta. Me huolehdimme, että muille osoittamasi apu menee perille ja toimitamme tästä dokumentaation.


Kampanjassa mainoksen kesto on 10 sekuntia ja toistotiheys vähintään kerran 2 minuutissa (8,3% media-aikaosuus, share of voice). Blipin Yhdessä tästä selvitään -kampanja on voimassa 30.6.2020 saakka ja kampanjaviikot tulee olla toteutettuna 27.9.2020 mennessä.


KampanjapaketitKampanjapaketitKampanjapaketitKampanjapaketitKampanjapaketitKampanjapaketitKampanjapaketitKampanjapaketitKampanjapaketitKampanjapaketitKampanjapaketit

Valitse kampanjavaihtoehdoista ne, jotka haluat kokonaisuuteen mukaan:


Valitse kampanjaviikkojen lukumäärä:Kampanjan hinta: [total] 

Alennus poikkeustilanteesta johtuen (-25%): -[item-1779_value] €

Kampanjan lopullinen hinta (alv. 0%): [item-1775_value]

------------------------------------------------------------------

Blip ostaa palveluita/tuotteita kampanjasi ansiosta (15%): [item-1774_value] eurolla

(Mikäli valitset myöhemmin tämän vaihtoehdon, Blip ostaa mainitulla summa palveluita tai tuotteita, jotka lahjoitetaan Hope ry:lle vähävaraisten lapsiperheiden hyväksi! Tuote- ja palveluostot raportoidaan asiakkaalle lähetettävässä raportissa sekä @blip_ulkomainonta Instagramissa)

Varauksen yhteystiedot:

Tapa, jolla haluan auttaa toista toimijaa:Halutessasi voit määrittää toimijan, kenelle haluat avun ohjautuvan:

(Vapaaehtoinen tieto, tietojen puuttuessa Blip Oy valitsee toimijan, jolle apu ohjataan)

Pakollisien kenttien tietoja puuttuu

Jatka seuraavaan vaiheeseen

YHTEENVETO

Yhteenveto

Kuvaus Tieto Määrä Hinta
Alennus :
Lopullinen hinta (alv. 0%) :

Ole hyvä ja kirjoita oheinen teksti kenttään

Captcha

LÄHETÄ KAMPANJAVARAUS