Blipin tarina

Blipin tarinan ensimmäiset palaset muodostuivat Oulussa 2007-2012. Tuukka Korolainen ja Elmeri Koski opiskelivat tuolloin samalla vuosikurssilla Oulun yliopistossa. Kahden yrittäjähenkisen opiskelijan ajastusmaailmat kohtasivat ja ajatuksia eri liiketoimintamahdollisuuksista heiteltiin puolin ja toisin opiskelijaelämän ohessa.

Ulkomedian digitalisoituminen alkoi vauhdittumaan noihin aikoihin, mikä herätti Tuukan ja Elmerin kiinnostuksen digitaalista ulkomediaa kohtaan. Blip Oy perustettiin opiskelujen loppuaikoina, mikä oli ensimmäinen askel kohti yrittäjyyttä ja oman liiketoiminnan käynnistämistä. Tuukalla ja Elmerillä meni pari vuotta perinteisissä TuTa DI -työsuhteissa, kunnes 2016 kaikki palaset loksahtivat paikoilleen ja Blipin oma ensimmäinen digitaalinen ulkomediaverkosto lanseerattiin Turussa.

Blip on digitaaliseen ulkomainontaan erikoistunut ulkomediayhtiö. Blip auttaa asiakkaitaan kasvattamaan brändinsä tunnettuutta sekä kehittämään myyntiä vaikuttavien ja mieleenpainuvien ulkomainoskampanjoiden avulla.

Blip tuo älykkäät ja sosiaaliset sisällöt osaksi ulkomainontaa, mikä luo mielenkiintoisia mahdollisuuksia kampanjatoteutuksiin sekä tuo digitaalisen ulkomainonnan osaksi kaupunkikuvaa ja tarjoaa kaupunkilaisille monipuolista, mielenkiintoista ja hyödyllistä sisältöä. Blip tekee mielellään yhteistyötä kaupunkien kanssa luomalla mielenkiintoisia ja hyödyllisiä viestintäsisältöjä kaupunkien keskusta-alueilla ja pääsisääntuloväylillä. Tervetuloa Turkuun! -ulkomediaverkosto on rakennettu yhteistyössä Turun kaupungin kanssa vuonna 2016.

 

Tuukka Korolainen

 

Sähköposti: tuukka.korolainen@blip.fi

Puhelinnumero: 0445273706

 

Elmeri Koski

 

Sähköposti: elmeri.koski@blip.fi

Puhelinnumero: 0407331039